Teplé, nebo studené jídlo? A které bude svědčit vám?

Zastánci teplých večeří tvrdí, že tepelná úprava potravin zlepšuje jejich trávení. Odpůrci argumentují, že tepelným zpracováním přicházíme o důležité živiny a minerály. Kdo má pravdu? To se dozvíte v následujícím článku.

Teplé, nebo studené jídlo? A které bude svědčit vám?

Fifty-fifty.cz, 31.05.2017

Hodnocení článku
Líbí se vám článek?
Počet hodnocení: 0

Čtěte dále

K nejvíce infarktům dochází v zimě. Chraňte se!

Také jste si mysleli, že srdce trpí nejvíce v letních vedrech? Pak pro vás máme zajímavou novinku: Nejrizikovějším počasím... celý článek

Obezita pohybu nebrání, výběr sportu ale svěřte odborníkovi!

Obezita představuje rizikový faktor řady chorob včetně onemocnění srdce a cév. Ztrátou nadbytečných kil lze podstatně snížit kardiovaskulární riziko.... celý článek

Řešte stresové situace správně, vyplatí se to!

Nadměrná stresová zátěž pramení z nejrůznějších oblastí našeho života. Každý z nás ji zná a každý se s ní... celý článek