Teplé, nebo studené jídlo? A které bude svědčit vám?

Zastánci teplých večeří tvrdí, že tepelná úprava potravin zlepšuje jejich trávení. Odpůrci argumentují, že tepelným zpracováním přicházíme o důležité živiny a minerály. Kdo má pravdu? To se dozvíte v následujícím článku.

Teplé, nebo studené jídlo? A které bude svědčit vám?

Fifty-fifty.cz, 31.05.2017

Hodnocení článku
Líbí se vám článek?
Počet hodnocení: 0

Čtěte dále

Deset důvodů, proč zařadit ryby do jídelníčku

Rybí maso a výrobky z ryb patří mezi nejzdravější potraviny vůbec. Jsou přímo nabité zdraví prospěšnými látkami. Přinášíme 10... celý článek

Zatěžuje konzumace masa oslabený organismus?

Když je člověk nemocný, měl by se více starat o svoji životosprávu. Napovíme, co tělo potřebuje, aby mělo sílu... celý článek

Dopolední jídlo je důležité, dodá sílu na zbytek dne!

Svačina, dospělými dnes často opomíjená a školáky zavrhovaná. Přesto by měla být součástí denního stravování, zvláště pak dětí. Těm... celý článek